Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δραστηριότητες 2012-13 για τα παιδιά και όχι μόνο...


Δραστηριότητες για τη σχολική χρονιά στο Δημ. Σχολείο Αλικιανού  2012-13

Μπορείτε να επιλέξετε όσες θέλετε από τις παρακάτω δραστηριότητες .

Σκάκι
Από τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΧ διοργανώνεται τμήμα εκμάθησης σκάκι μια φορά την εβδομάδα την Πέμπτη την τελευταία ώρα. Το κόστος είναι μόνο 5 € ανά μαθητή λόγω ένταξης του σχολείου μας στο σκακιστικό πρόγραμμα  του Δήμου Πλατανιά.

Θεατρικό Παιχνίδι
Το «θεατρικό παιχνίδι», ως μία μέθοδο εμψύχωσης και κοινωνικοποίησης στον χώρο της εκπαίδευσης. Εμπεριέχει έντονα τα στοιχεία της κοινωνικοποίησης, της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και της αυτογνωσίας. Η αλληλεπίδραση με την τέχνη προάγει το μορφωτικό, συναισθηματικό και επομένως το κοινωνικό επίπεδο μιας ομάδας... 15€ το μήνα.
Με την Κα Αριαμ.

Χορωδία
Η Μουσική είναι  πολύτιμη και  μπορεί να πλουτίσει την παιδική ψυχή σε συναισθήματα, συγκινήσεις, εμπειρίες, έκφραση και δημιουργικότητα αλλά και να αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο μάθησης Τα βοηθά να αναπτύξουν μια σημαντική αντίληψη, κατανόηση και συναίσθηση της μουσικής τέχνης ώστε να εκτιμήσουν την αξία της μουσικής στη ζωή τους.
Η συμμετοχή μ’ ένα τρόπο ευχάριστο και άμεσα αντιληπτό για τα παιδιά, ενθαρρύνει την επιθυμία τους για έκφραση και εξωτερίκευση των συναισθημάτων τους και τη διάθεση συμμετοχής τους στη μαθησιακή διαδικασία. ΔΩΡΕΑΝ από   την Κυρία Λίντα Μανουσάκη μουσικό παιδαγωγό.

Ζωγραφική – Εικαστικά
Τα εικαστικά και η καλλιτεχνική έκφραση αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. 1 φορά την εβδομάδα από 2 ώρες* Κόστος 12 € το άτομο. Τα μαθήματα θα γίνονται στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κουφού (πρώην Δημοτικό σχολείου στον Κουφό).
Με την Κυρία Σοφία Μάρακα

Σχολή Γονέων  για ... γονείς
"Γονέας γίνεσαι δεν γεννιέσαι" Τεχνικές και λύσεις να εξελίξετε την οικογένεια σας με υποστήριξη από οικογενειακό σύμβουλο, για να έχουμε ευτυχισμένες οικογένειες  ΔΩΡΕΑΝ (αλλά ανεκτίμητης αξίας)

για περισσότερες πληροφορίες Κυριακάκης Δημήτρης 2821083503

Δεν υπάρχουν σχόλια: