Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2016

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στο ΓΕνικό Λύκειο Ακρωτηρίου (ΧΑΡΤΗΣ)  στα  πειράματα φυσικής απο μαθητές από τις 10:00 το πρωί μέχρις τις 2 το μεσημέρι.Μια υπέροχη εμπειρία για όλους! Το γυμνάσιο μας φυσικά και παίρνει μέρος με συμμετοχή μαθητών μας.            

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων πιστεύοντας στην αναγκαιότητα εκλαΐκευσης - σύνδεσης των Φυσικών Επιστημών με την κοινωνία συνδιοργανώνει με την  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ Φ.Ε. ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ » μια μέρα αφιερωμένη στις Φυσικές Επιστήμες.

Την  μέρα αυτή, Σάββατο 19 Μαρτίου, μαθητές από Γυμνάσια, Λύκεια αλλά και από Δημοτικά!!! του Νομού μας θα παρουσιάσουν (10:00πμ – 2:00μμ) στους συμμαθητές τους αλλά και γενικότερα στο κοινό,ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριές  σαν μικροί επιστήμονες θα διδάξουν και θα διδαχθούν σε ένα «Πανηγύρι» των Φυσικών Επιστημών συνδέοντας τις γνώσεις τους με το «κάνω» αποδεικνύοντας την αναγκαιότητα και την ομορφιά του πειραματισμού.
Το γυμνάσιο Αλικιανού παίρνει μέρος με μαθητές από την Γ γυμνασίου.
Το βράδυ η σκυτάλη δίνεται σε Πανεπιστημιακούς Δασκάλους για να συνεχίσουν με ομιλίες και συζητήσεις με το κοινό.Συγκεκριμένα φέτος θα έχουμε κοντά μας τον αστροφυσικό Μ.Δανέζη με θέμα ομιλίας «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: