Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εκδρομή !

Έγινε η εκδρομή την Παρασκευή στις 1 Ιουνίου στο Ηρακλειο .
Επισκευθηκαμε με τρια 3 λεωφορεία όλα γεμάτα από τα παιδιά, τους γονεις και τους εκπαιδευτικούς μας, στα παρακάτω μέρη:

Στο Φόδελε η πρώτη στάση για ξεμούδιασμα μετά τόση ώρα στο λεωφορείο και κάτι  δροσιστικό . Ζεστή μέρα καλοκαιρινή ...γαρ.

Στο Χουδέτσι στο  Μουσείο Μουσικών οργάνων "Λαβύρινθος" μια πολύ καλή ιδέα για να δούμε και να γνωρίσουμε από κοντά μουσικά όργανα από άλλους τόπους με ιστορία πάνω από 5000 χρόνια ! Αλήθεια ξέρετε τί είναι οι συμπαθητικές χορδές;    http://www.labyrinthmusic.gr/ .
Το χωρίο υπέροχο  περισσότερες πληροφορίες http://el.wikipedia.org/

Στη συνέχεια κατά τις 3 φτάσαμε στις Αρχάνες πεινασμένοι. Σχετικά με τις Αρχάνες εδώ . Μεγαλοχώρι  με τη κεντρική πλατεία να έχει αρκετές επιλογές για φαγητό.   Η πλατεία με μιάς ζωντάνεψε, οι ταβέρνες γέμισαν.  Λίγο χαλάρωση για τους μεγάλους και μπόλικο παιχνίδι για τους μικρούς συνοδοιπόρους μας. Κατά τις 5:30 πίσω στα λεωφορεία για  Ηράκλειο.

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας  με εκθέματα και από τους Δεινόσαυρους .
Επιστροφή στον Αλικιανό γυρω στις 10:30 μμ.

Η εμπειρία αυτή θα μείνει στις ψυχούλες των παιδιών μια θετική  ανάμνηση από τη σχολική ζωή. Αχ πόσο θα θελα να ήμουν παιδί με την ξεγνιασιά της τελευταίας μεγάλης σχολικής εκδρομής του χρόνου.  Οσοι έχετε ζήσει αυτό το συναίσθημα δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ο γιος μου και η κόρη μου έκαναν σχέδια μέρες πριν με ποιον θα καθίσουν στο λεωφορείο, ποιοι θα είναι στη γαλαρία και άλλα τέτοια όμορφα. Οι γονείς και οι δάσκαλοι περάσαμε καλά πιστεύω !
Φωτογραφικό υλικό ακολουθεί παρκατω.









































Δεν υπάρχουν σχόλια: