Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Προετοιμασία για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2013

Οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δημ. Σχολείου Αλικιανού αρχίζουν σιγά σιγά!
Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων θα δημιουργήσουν με τα παιδιά χειροτεχνίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Ομάδα εργασίας από γονείς και φίλους που θέλουν να βοηθήσουν για να φτιάξουν πράγματα για να προσφερθούν στην  ενίσχυση της προσπάθειας ας το κάνουν.
Για καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας για ιδέες για κατασκευές και υλικά ελάτε σε επαφή με την Δασκάλα της Α' τάξης κ. Ελίνα Μωσαΐδου την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 11:20 το πρωί στο σχολείο.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα γίνει στο Τσιράκιο Ιδρυμα στο Σκινέ παράλληλα με την Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή το Δεκέμβρη. (Ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί)

Το παρακάτω μήνυμα σε κινητό  στάλθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου.
 Όσοι δεν το λάβατε στείλτε μήνυμα στο 6972622181 με το Όνομα και Επώνυμο για να καταχωρηθεί στη λίστα των μελών για να λαμβάνετε στο εξής ότι νέο γίνετε :

Ομάδα Εργασίας για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Οσοι θέλετε να βοηθήσετε με χειροτεχνίες  ελάτε  τη Δευτέρα στις 11:20 στο Δημ. Σχολείο για καθοδήγηση για υλικά και ιδέες από την Δασκάλα της Α' κα Ελίνα Μωσαΐδου. Πληροφορίες τηλ. 6979172151 και στο http://www.sgkalikianos.blogspot.gr/

Μείνετε συντονισμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: