Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Αλικιανού στο Τσιράκιο Πολιτιστικο κέντρο στο Σκινέ!

Χαρήκαμε για τα παιδιά μας και χάρηκαν κι αυτά!
Περάσαμε υπέροχα αυτό το βράδυ στο Τσιράκιο Πολιτιστικό κέντρο.
Περνάμε καλά κάθε φορά που βρισκόμαστε μαζί με τα παιδιά μας και περνάμε όλοι καλά, μικροί μεγάλοι. Αυτή τη φορά μάλιστα είχαμε και περισσότερη συμμετοχή από άλλες φορές.
Τι υπέροχη βραδιά ήταν αυτή!
Τι να πρωτοσκεφτώ. Τα παιδιά του νηοιαγωγείου που τα θαυμάσαμε στο Χριστουγεννιάτικο παραμυθάκι και μετά που έκατσαν τόσο φρόνημα και παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση του Δημοτικού.
Η παράσταση "(Α)Γελαστη Πολιτεια" που ανέβασε το δημοτικό ίσως είναι η πιο άρτια θεατρική παράσταση που έχει ανεβάσει ποτέ το σχολείο μας έως τώρα που το παρακολουθώ -από το το 2005- κατά γενική ομολογία όσων την είδαν από κοντά. Ευτυχώς βιντεοσκοπήθηκε ολόκληρη για να την δουν όλοι, αλλά περισσότερο για τα ίδια τα παιδιά που έλαβαν μέρος και να μείνει αρχείο σε κάθε περιπτωση . Σύντομα  το βίντεο θα είναι έτοιμο.
Συγχαρτηρια στις δασκάλες Ελίνα και Αθηνά της Α΄ και της Β΄ που κατάφεραν να κάνουν τα παιδιά να χαρούν με το θεατρικό παιγνίδι από τις πρόβες ακόμα και να βγάλουν ένα εκπληκτικό. Βοήθησε βέβαια και στο τεχνικό μέρος με τα φώτα και τον τέλειο -ίσως πρώτη φορά- ήχο και με τον συντονισμό όλων, φώτων και του ήχου, από τους  δασκάλους  και δασκάλες.
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που ενισχύθηκε απ' όλους για όλους, ήταν και αυτό μια ευχάριστη έκπληξη! To 80% των δώρων άλλαξαν χέρια. Τα χρήματα πηγαίνουν για τις ανάγκες του σχολείου μας. Αναλυτικά με το θέμα σε επόμενο post.


 Παρακάτω υπάρχουν  τα δείγματα από  φωτογραφίες.  






















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: