Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

11ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ (2014)




Οι Παγκρήτιοι Σχολικοί Αγώνες θα διεξαχθούν στις 22-23 Μαρτίου 2014 στην Αμμουδάρα Μαλεβιζίου, στο ξενοδοχείο Santa Marina Beach (www.santamarinahotel.gr)
3. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Τους Αγώνες διοργανώνει το Σωματείο «Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου» σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.

4.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
  • Στο Ατομικό Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των  Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, Δημοσίων και ιδιωτικών της Κρήτης, που προκρίθηκαν από τους Προκριματικούς Ατομικούς Σχολικούς Αγώνες Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης.
  • Επίσης δικαιούνται να αγωνιστούν και οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Λυκείων, ασχέτως αν προκρίθηκαν ή και αν ακόμα δεν συμμετείχαν στους Προκριματικούς Αγώνες Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης.  
  • Στο Ατομικό πρωτάθλημα τέλος δικαιούνται να αγωνιστούν και όσοι θα αγωνιστούν με τις ομάδες τους στο Παγκρήτιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα.

5. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Η επιβεβαίωση των συμμετοχών, στο Ατομικό Πρωτάθλημα, για όλους τους προκριμένους, και της Ανατολικής και της Δυτικής Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 μέχρι τις 15.00 στον Στεφανάτο Χαράλαμπο, για τους προκριμένους Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, με τηλ. στο 6972-262486, ή φαξ στο 2810-542809 ή e-mail στο stefanatos@gazichess.gr και στο babisstefanatos@gmail.com. Για επιβεβαίωση λήψης του φαξ θα πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση στο τηλ. 6972262486 και σε περίπτωση email θα υπάρχει απαντητικό email από τους διοργανωτές.
Η ίδια προθεσμία ισχύει και για όσους αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στο Παγκρήτιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα που έγιναν στα Χανιά την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Αυτό φυσικά αφορά όσους αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους, δεν προκρίθηκαν από τα Ατομικά Σχολικά Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης και επιθυμούν να αγωνιστούν στα Παγκρήτια Ατομικά Σχολικά.


Η επιβεβαίωση μπορεί να γίνει από τους ίδιους τους προκριθέντες, από το Σχολείο τους, από τους προπονητές τους ή και από το Σωματείο τους, ατομικά ή ομαδικά.
Όποιος δεν ενημερώσει μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία θα θεωρηθεί ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει στους Παγκρήτιους Αγώνες και θα αναπληρωθεί. 

6.ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: 

Οι αγωνιζόμενοι στο Ατομικό Πρωτάθλημα θα χωριστούν σε 11 ομίλους. που είναι οι εξής:

1
Μαθητές-μαθήτριες
Νηπιαγωγείων
2
Μαθητές-Μαθήτριες
Α΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
3
Μαθητές-Μαθήτριες
Β΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
4
Μαθητές-Μαθήτριες
Γ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
5
Μαθητές-Μαθήτριες
Δ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
6
Μαθητές-Μαθήτριες
Ε΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
7
Μαθητές-Μαθήτριες
ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικών Σχολείων
8
Μαθητές-Μαθήτριες
Α΄ Γυμνασίου
9
Μαθητές-Μαθήτριες
Β΄ Γυμνασίου
10
Μαθητές-Μαθήτριες
Γ΄ Γυμνασίου
11
Μαθητές-Μαθήτριες
Λυκείου

Η αρχική κατάταξη στους ομίλους θα γίνει με αλφαβητική σειρά για τα Νηπιαγωγεία, την Α΄ , τη Β΄ και τη Γ΄ Δημοτικού. Σε όλους τους άλλους ομίλους η αρχική κατάταξη θα γίνει σύμφωνα με τα εθνικά ΕΛΟ της 1-1-2014 (με την προϋπόθεση ότι ο μαθητής,-ήτρια έχει ΕΛΟ μεγαλύτερο ή ίσο του 1040, αλλιώς και πάλι αλφαβητικά). 

7.ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ:  Οι αγώνες, στο Ατομικό Πρωτάθλημα, θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης για κάθε αθλητή, 15 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Επιπλέον, από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο αθλητής, παίρνει ακόμη δέκα δευτερόλεπτα (10”) χρόνου σκέψης.

8.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

                                               
Ατομικό Πρωτάθλημα

Σάββατο

22 Μαρτίου 2014
Άφιξη συμμετεχόντων Ατομ. Πρωταθλ-Τελ.επιβεβαίωση
13:00-14.30

-//-

-//-

Τελετή έναρξης Ατομικού Σχολικού
15.15

-//-

-//-

1ος – 4ος γύρος Ατομικού Σχολικού
15:30
Κυριακή
23 Μαρτίου 2014
5ος – 7ος γύρος Ατομικού Σχολικού
10:00 π.μ.

-

-//-

Τελετή Λήξης-Απονομές επάθλων Ατομικού Σχολικού
14.00
  


Δεν υπάρχουν σχόλια: