Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

7ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Κρήτης 2014 - Φωτογραφίες και αποτελέσματα

Το δημοτικό μας σχολείο πήρε μέρος με 2 ομάδες στο 7ο Ομαδικό Σακιστικό Πρωτάθλημα Κρήτης που είχαμε την τύχη να το φιλοξενούμε δίπλα μας στον Πλατανιά στο Ξενοδοχείο Καλντέρα - Κρητικός Παράδεισος (Creta Paradise). Η μεγαλύτερη συμμετοχή που έγινε ποτέ σε ομαδικό  με 350 αθλητές από όλη την Κρήτη. 52 Δημοτικά σχολεία και 15 Γυμνάσια - Λύκεια ήταν εκεί. Οπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν μεσα από το  πιο παιδαγωγικό άθλημα που υπάρχει!  Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Από το γυμνάσιο του Αλικιανού διακρίνουμε  τους περσινούς απόφοιτους που ήταν και από τους  πρωτεργάτες σκακιστές στο σχολείο μας.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε την προσπάθεια που κάνει ο δήμος Πλατανιά τα τελευταία χρόνια  με την επιδότηση των μαθημάτων σκάκι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της περιοχής ευθύνης του. Του οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ  μαζί την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων (ΣΑΧ) για την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος.
Εχει ωριμάσει πια για να δημιουργηθεί με το έμψυχο δυναμικό της περιοχής μας ένας τοπικός Σκακιστικός σύλλογος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων για να υλοποιήσουμε μέσα στο 2014 το δικό μας σύλλογο!
Τελική Κατάταξη 
Αναλυτικά αποτελέσματα για το σχολειο μας

Β Ομάδα Σκακιού αναλυτικά αποτεσματα


Όλες οι φωτογραφίες των αγώνων είναι εδώ (προσοχή είναι 1400 φωτογραφίες) 
και αργούν λίγο να ανοίξουν
Γυμνάσιο Αλικιανού 

οι 2 ομάδες του Δημοτικού Αλικιανού 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: