Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020


Φίλοι γονείς

δεν έχω δυσκολευτεί πραγματικά-ως το πρόσωπο που συντάσσει κατά το 99%  όλα όσα ανακοινώνονται από το συμβούλιο του συλλόγου μας -ποτέ τόσο πολύ να συντάξω μια ανακοίνωση , ένα κάλεσμα , όπως θέλετε πείτε το. Είναι η πρώτη φορά που δεν ήξερα - και ακόμα δεν είμαι σίγουρη - για το ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω , με τι σειρά να αναφέρω το καθετί , τι τόνο θέλω να σας μεταφέρω και τι αντίκτυπο θα αφήσουν τα γραφόμενα μου.

Πρόσφατα , μόλις προχθές ε, ενημερωθήκαμε για οικογένεια από τη σχολική μας κοινότητα που πλήττεται πολύ από την επικρατούσα κατάσταση σε σημείο που να μην διαθέτει τα απαραίτητα για την διαβίωση της.Με το σκεπτικό οτι σίγουρα υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις εντός της μικρής μας σχολικής κοινωνίας , οι οποίες για τους δικούς τους λόγους επιλέγουν να μην εκθέσουν την κατάσταση τους αυτή -κάτι απόλυτα σεβαστό - σκεφτήκαμε , απευθυνόμενοι σε εσάς , να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης και να τα διανείμουμε σε αυτές τις οικογένειες , σε συνεργασία πάντα με τους υπεύθυνους της σχολικής μας κοινότητας , με τους οποίους και έχουμε συνεννοηθεί σε πρώτο βαθμό.

Εφόσον υπάρξει διάθεση από μέρους σας θα συνεννοηθούμε εκ νέου μαζί τους ώστε να δούμε πως μπορεί να οργανωθεί αυτή η προσπάθεια τηρώντας τους κανόνες που επιτάσσει η κατάσταση που βιώνουμε.

Ξέρουμε οτι αρκετοί γονείς δεν έχουν λογαριασμό στο facebook οπότε θα παρακαλούσαμε αυτό να μεταφερθεί σε όσους γνωρίζετε και να έχουμε έτσι τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή που θα μπορούσαμε...Γιατί..

Όλοι μαζί....μπορούμε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε θερμά

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: