Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο Αλικιανού 11-9-2015 με φωτογραφίες και σκέψεις...

Εγινε και φέτος ο καθιερωμένος Αγιασμός την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

  


Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος μας με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς εύχεται στους Δασκάλους, στους μαθητές καθώς και σε όλους τους γονείς μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.


Καλωσορίζουμε τους καινούργιους μαθητές και γονείς. Τους πληροφορούμε ότι ήρθαν σε ένα πολύ καλό σχολείο με πολύ καλούς δασκάλους που αφιερώνουν πολύ χρόνο για τα παιδιά μας.

 Έχουν την ίδια αγωνία με τους γονείς για το μέλλον των παιδιών και υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων ώστε τα παιδιά να έχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια, συνεργασία που πρέπει να την υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε προς όφελος των παιδιών μας.
 Το  αποτέλεσμα είναι να έχει να καταστήσει το σχολείο μας ένα από τα καλύτερα της περιοχής μας. Τέλος υπάρχει μια ομάδα γονιών που αποτελούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αλικιανού. Ένας Σύλλογος που κύριο μέλημα έχει να συμβάλει στην αναβάθμιση του σχολείου μας, την παροχή βοήθειας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και προσπαθεί συνεχώς για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των γονιών.

και να θυμάστε : 
Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ' αυτά που μας χωρίζουν .
Μας χωρίζει η έλλειψη επικοινωνίας για να αντιληφθούμε πόσο μας ενώνουν  κοινά σημεία. Μέσα στις  παρέες, να εκφραζόμαστε ομαδικά να λέμε αλήθειες ο ένας στον άλλο και το βασικότερο να σκεφτόμαστε με θετικό τρόπο.  Να ξαναζωντανέψουμε . Με αγάπη στην καρδιά μας τα καταφέρνουμε. 
Μας ενώνει η κοινή πορεία για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, σε κοινό ένα τόπο που ζούμε  και συνυπάρχουμε. Ειμαστε στην ίδια βάρκα όπως λένε. 

Αντε λοιπόν να έχουμε ένα καλό ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες !
Καλή σχολική χρονιά

Δημήτρης Κυριακάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: